030 - 8887927 info@staybright.eu

Voor zorgorganisaties

Behoefte aan passend leiderschap en inhoudelijke expertise op bestuurlijk of management niveau?​
Verloopt de benoemingstermijn van leden
van 
uw Raad van Toezicht?
Tijdelijk versterking van uw management nodig? 

Sleutelpersonen in uw zorgorganisatie

StayBright richt zich op ziekenhuizen, brancheorganisaties, VVT- en GGZ-instellingen. Wij ondersteunen bestuurders van zorgorganisaties met interim-management en de werving en selectie van sleutelpersonen om sturing te geven aan hun organisatie in een tijd van zorgvernieuwing en transformatie.

StayBright biedt de oplossing voor de uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Dit doen we door u in contact te brengen met nieuwe leiders die per direct beschikbaar zijn op interim-basis of juist open staan voor een vast dienstverband.

StayBright werkt vanuit een visie op de zorg en expertise rond transformationeel leiderschap. We beschikken over een uitgebreid netwerk van leiders met bewezen ervaring in transformatie- en innovatieprocessen en kennen hun individuele kwaliteiten, ambities en beschikbaarheid.

We binden en boeien transformationele leiders: grensverleggers die zichzelf kennen, anderen kunnen leiden en daarmee vernieuwing van de zorg vorm weten te geven. Daarmee dragen we bij aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie leiders, bestuurders en toezichthouders.

StayBright maakt gebruik van het ‘AEM-Cube assessment’. Aan de hand van een analyse van het leiderschapsprofiel van onze sleutelpersonen, toetsen wij op passend en niet-passend leiderschap in het licht van de verschillende uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Inhoudelijke gesprekken en een antecedentenonderzoek moeten ons beeld hierin bevestigen.