030 - 8887927 info@staybright.eu

Executive Search

Transformationeel leiderschap in uw organisatie 

StayBright levert een duurzame invulling van sleutelposities door leiders met oog voor transformatie alsook voor behoud van continuïteit en kwaliteit.

Door onze diepgaande kennis van ontwikkelingen binnen de zorgsector, weten we wat nodig is om daar nu op te anticiperen.

We zijn realistisch en onderschatten de complexiteit van de uitdagingen voor zorgorganisaties niet. We hebben visie op de zorg en expertise rond transformationeel leiderschap. We challengen om buiten de gebaande paden te denken en werken met u samen aan een toekomstbestendige zorgorganisatie.

Leiders voor de zorg van morgen

StayBright biedt u als manager of bestuurder de mogelijkheid uw expertise en passie aan te wenden voor de duurzame zorg van morgen.

Passend leiderschap is essentieel voor transformatie van de zorg. Om uw leiderschapsstijl te leren kennen, maken we gebruik van assessments (AEM-Cube®).

Wij staan voor een eerlijk advies en impactvolle matches tussen unieke individuen en ambitieuze zorgorganisaties.

Wij werken samen met zowel medische als niet-medische managers/bestuurders en ondersteunen u actief met coaching en inhoudelijke netwerkbijeenkomsten.

Samenwerken met mensen die anders zijn dan jij leidt tot betere resultaten

Duurzame zorg vraagt om nieuw management en andere leiderschapscompetenties; zowel voor de inhoud als voor het (aan)sturen van veranderingen. Zorgorganisaties kunnen zich versterken met het aantrekken van nieuwe leiders.

Diversiteit op basis van een gedeelde visie leidt niet alleen tot betere beslissingen, maar is ook een must vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid en sociale mobiliteit.

De tegenhanger van diversiteit is eenzijdigheid. Eenzijdigheid van een zorgorganisatie zit opgesloten in haar kernactiviteiten en is daarom moeilijk te doorbreken. Een nieuwe leider kan dit patroon doorbreken en een succesvolle transformatie realiseren.