030 - 8887927 info@staybright.eu

Interim Management

Tijdelijk leiderschap in uw organisatie

StayBright kent de uitdagingen waar zorgorganisaties voor staan en biedt tijdelijk bestuurlijke expertise om continuïteit te borgen en innovatie te realiseren.

Wij bieden resultaatgerichte interim-professionals met aantoonbare ervaring met transformatie van zorgorganisaties; daadkrachtig en passend bij de fase waarin uw organisatie zich bevindt​.

Onze interim-managers houden zichzelf scherp door samenwerking met inhoudelijke sparringpartners van BeBright, trainingen van BeLight, de academy van BeBright en inspirerende Health Catch-ups.

StayBright werkt intensief samen met een pool van interim-professionals van wie wij de kwaliteiten, trackrecords en ambities goed kennen. Vanuit deze samenwerking kunnen wij binnen 48 uur laten weten, welke sleutelpersonen voor uw zorgorganisatie beschikbaar zijn.

Veelal kunnen onze interim professionals per direct – gefaseerd – bij u aan de slag.

Interim professional

StayBright brengt u in contact met ziekenhuizen, brancheorganisaties, VVT- en GGZ-instellingen.

Wij bieden uitdagende opdrachten met een looptijd van zes tot negen maanden, waarbij u een wezenlijke bijdrage levert aan de transformatie van de zorg.

Wij verzorgen in samenwerking met BeLight, de academy van BeBright, trainingen voor medische en niet-medische bestuurders en professionals.

Wij ondersteunen u met een inhoudelijke sparringpartner; een ervaren strategisch adviseur van BeBright.

Onze interim-managers worden vier keer per jaar uitgenodigd voor inspirerende Health Catch-ups.