030 - 8887927 info@staybright.eu

Senior Adviseur Gezondheidszorg

Senior Adviseur Gezondheidszorg

IMPACT

Zorgtransformatie is relevanter dan ooit. De coronacrisis heeft ons duidelijk gemaakt dat we de zorg anders moeten én kunnen inrichten. BeBright adviseert moedige zorgbestuurders bij de transformatie van hun organisatie. Vanuit een eigen visie op zorgvernieuwing brengt BeBright ziekenhuizen, VVT en GGZ-instellingen in beweging.


EXPERTISE

BeBright initieert, exploreert en adviseert vanuit een heldere visie, toegespitst op de strategie en kernwaarden van zorgorganisaties. BeBright is initiator van de Diagnose programma’s die samen met spelers in het Nederlandse zorglandschap ontwikkeld zijn. In de meest recente publicatie Diagnose Transformatie bundelt BeBright inspiratie en tools voor een transformatie van de zorg. Hiermee helpt BeBright zorgorganisaties klaar te zijn voor de toekomst.


JIJ

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar de expertise van BeBright en haar innovatiekracht verder te vergroten, zijn wij op zoek naar dromers, denkers, durfals en doeners. Ben jij een conceptuele denker met werkervaring als (strategie)consultant in de zorgsector? Heb je een eigen visie en heb je ruimte nodig om succesvol te zijn? Kan je iets aan ons toevoegen ? Je bent meer dan welkom bij BeBright.


BeBright

BeBright is een team van 25 stevige maar ook flexibele professionals. Zij werken hard, met plezier en vinden het leuk om met elkaar te bouwen aan een vitale samenleving.

BeBright biedt je geen gespreid bedje, maar een stimulerende omgeving om professioneel (en persoonlijk) te groeien en te werken aan uitdagende projecten en programma’s in de zorgsector.

CONTACT

Vertel me over je ambities – ik vertel je graag meer over BeBright.

Maarten Reuchlin
Maarten.reuchlin@staybright.eu
Tel. 06-29556056
www.bebright.eu