085 - 0068387 info@staybright.eu

KWF - Public Affairs

KWF – Public Affairs

IMPACT

KWF ondersteunt met haar activiteiten patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden. De doelstellingen van KWF zijn helder: voorkomen van kanker daar waar dat kan, bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn, en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en naasten, ook in de laatste levensfase.


PUBLIC AFFAIRS

KWF is een echte netwerkorganisatie die nationaal en internationaal samenwerkt met partijen die dezelfde doelen nastreven. We bundelen krachten om doorbraken te bereiken. Door bruggen te slaan naar en tussen relevante stakeholders lever je een belangrijke bijdrage aan het effectief vertalen van de KWF doelen naar optimale beleidsaanpassingen.

Om de doelstellingen en missie van KWF te kunnen bereiken zorgt Public Affairs voor de juiste beleidsmatige en politieke randvoorwaarden. Vanuit je focus op levensstijl & preventie lever je, in een team van drie lobby professionals,  een structurele bijdrage aan de public affairs strategie van KWF. KWF speelt als betrouwbare en deskundige partner een belangrijke rol in politiek en ambtelijk Den Haag.


JIJ

Je achtergrond kan breed en divers zijn. Je academische opleiding en je werkervaring binnen het zorgdomein laten zien waar je passie ligt.

Als professional heb je ruime public affairs ervaring en heb je een actief netwerk in Den Haag. Je bent bekend met de interdepartementale samenwerkingsverbanden en staat direct in contact met ambtenaren en politici.

Je bent een resultaatgerichte teamplayer die van aanpakken houdt. Je bent in staat om je meerdere dossiers snel eigen te maken en daarop daadkrachtig, zelfstandig te acteren en strategie te ontwikkelen. Je bent secuur en overziet en bewaakt processen.

KWF is een organisatie die volop in beweging is. Jij bent zelfstartend, hebt een onderzoekende houding en bent bereid nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

CONTACT

Vertel me over je ambities – ik vertel je graag meer over KWF.

Maarten Reuchlin
Maarten.reuchlin@staybright.eu
Tel. 06-29556056