030 - 8887927 info@staybright.eu

KWF - Kwartiermaker Psychosociale Zorg

KWF – Kwartiermaker Psychosociale Zorg

IMPACT

KWF ondersteunt met haar activiteiten patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden. De doelstellingen van KWF zijn helder: voorkomen van kanker daar waar dat kan, bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn, en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en naasten, ook in de laatste levensfase.


PSYCHOSOCIALE ZORG

Psychosociale zorg & ondersteuning is een wezenlijk onderdeel van een betere kwaliteit van leven voor (ex-) kankerpatiënten én hun naasten. KWF zet zich in voor een verdere toegang van een hoogwaardig aanbod van (in)formele zorg opdat patiënten o.a. steun ervaren rondom (terugkeer naar) werk.

Binnen deze rol ontwikkel je een duurzame strategie op de psychosociale zorg in relatie tot de kwaliteit van leven. Je geef richting aan multidisciplinaire teams en bouwt actief aan verdere samenwerkingen met sleutelpartijen.


JIJ

Je achtergrond kan breed en divers zijn. Je academische opleiding en je werkervaring binnen het zorgdomein laten zien waar je passie ligt.

Complexe en abstracte vraagstukken schrikken je niet af, maar stimuleren jouw strategische denkkracht juist. Je weet je team te motiveren en te verbinden vanuit een gezamenlijk doel.

Je bent verbindend, vastberaden en vooruitstrevend. Met deze eigenschappen geef jij glans aan jouw rol. Je hebt een netwerk en specifieke kennis op het gebied van psychosociale zorg binnen de oncologische setting. Je hebt overtuigingskracht en bent besluitvaardig.

KWF is een organisatie die volop in beweging is. Jij bent zelfstartend, hebt een onderzoekende houding en bent bereid nieuwe uitdagingen aan te gaan.

CONTACT

Vertel me over je ambities – ik vertel je graag meer over KWF.

Maarten Reuchlin
Maarten.reuchlin@staybright.eu
Tel. 06-29556056