085 - 0068387 info@staybright.eu

KWF - Programma Manager Levensstijl & Preventie

KWF – PROGRAMMA MANAGER LEVENSSTIJL & PREVENTIE

IMPACT

KWF ondersteunt met haar activiteiten patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden. De doelstellingen van KWF zijn helder: voorkomen van kanker daar waar dat kan, bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn, en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en naasten, ook in de laatste levensfase.


PREVENTIE & LEVENSSTIJL VERANDERING

Leefstijl staat centraal bij het voorkomen van kanker. KWF creëert maatschappelijke randvoorwaarden, die gezond leven makkelijker maken. Vanuit verschillende samenwerkingsverbanden werkt KWF o.a. aan alcohol- en rookpreventie voor de Gezonde Generatie en de Rookvrije Generatie.


JIJ

Je achtergrond kan breed en divers zijn. Je academische opleiding en je werkervaring binnen het zorgdomein laten zien waar je passie ligt.

Je legt gemakkelijk contact, bent verbindend, vastberaden en vooruitstrevend. Met deze eigenschappen geef je glans aan jouw rol. Je hebt een netwerk en specifieke kennis op het gebied van preventie en leefstijlverandering.

KWF is een organisatie die volop in beweging is. Jij bent zelfstartend, hebt een onderzoekende houding en bent bereid nieuwe uitdagingen aan te gaan.

CONTACT

Vertel me over je ambities – ik vertel je graag meer over KWF.

Maarten Reuchlin
Maarten.reuchlin@staybright.eu
Tel. 06-29556056